Sepatah Dua Kata

Sabtu, Oktober 09, 2010

Novel Semanis Coklat



ALHAMDULILLAH, sekian lama menanti, ‘bayi’ sulung saya ini akan menemui pembaca sekitar bulan November 2010. Semanis Coklat, itulah tajuk novel sulung nukilan saya.
Novel ini adalah lanjutan dari e-novel Coklat Untuk Ezzy yang pernah saya paparkan di blog ini dahulu. Sesiapa yang pernah mengikutinya, pasti masih ingat kisah cinta antara Nawwar dan Ezzy. Novel ini memaparkan kisah cinta mereka dalam episod yang lebih panjang.

Tajuk: Semanis Coklat
Penerbit: KarnaDya Solutions Sdn. Bhd.
Harga Semenanjung: RM 18.90
Harga Sabah/Sarawak: RM 21.90

Sinopsis klik sini

Jangan lupa dapatkannya! (^_^)

24 ulasan :

CuteOven berkata...

salamrizai...tahniah...insyaallah kite akan beli..

Hananorisa berkata...

comelnyer cover...
nnti gtaw ya kalau dah keluar..

Leya berkata...

wah! senyap2 je ya! tahniah! pasti akan dapatkannya!

shura berkata...

sy ingat lagi citer tu. mmang best! klakar pun ada. x sabar nak dapatkannya!

akira_bita berkata...

bro rizai! tahniah33... rindu plak pada ezzy! hahah!

Rizai Reeani berkata...

cuteoven: Terima kasih kak, sangat hargainya. (^_^)

hananorisa: Sangat ceria covernya sama seperti jalan ceritanya. Insya-allah, akan saya war-warkan. :)

leya: Hehehe... Terima kasih ya awak. :)

shura: Syukur masih ada yang ingat. Terima kasih ya awak. :)

kira: Terima kasih dik kira. Saya harap rindu terubat juga dengan kehadiran novel ini. :D

datul berkata...

tahniah rizai! sure akan dapatkan! :-)

lonely gurlz berkata...

wow! congratz! pasti memiliknya!

Riesna Zasly berkata...

ridh...

kat web kranadya kata ia genre dewasa ye dik?
berapa mukasurat dik.?..

tak sabar nak miliki
huhuhu

Tanpa Nama berkata...

series novel ko kuar ni? t'kezut aku! confirm kena cari ni. btw, congratz k! -ifa-

Rizai Reeani berkata...

datul & lonely gurlz: Terima kasih daun keladi... :)

kak riesna: Ya, kak. Mulanya saya juga terkejut kerana ia berada dalam genre dewasa. Saya kira mungkin sebab cerita ini wataknya berkembang dari sekolah menengah hingga tamat belajar di universiti. Jumlah muka suratnya saya tak pasti kak. Belum dapat salinan dari penerbit.

ifa: Awatnya hang tak percaya? Memang cheq yang tulis. Hang tu yang tertinggal keretapi. Hehehe... Anyway, thanks ya! Cari jangan tak cari... :D

dayah berkata...

tahniah rizai! semoga terus sukses!

izzati berkata...

syabas! sy yakin awk bleh lakukan! all the best ok!

Tanpa Nama berkata...

tahniah!

Ilmar Imia @ Fathi Ramli berkata...

Tahniah! Akhirnya... :)

yanti berkata...

tahniah rizai! semoga terus giat tulis novel dan citer2 yg menarik..

Rizai Reeani berkata...

dayah: Terima kasih untuk dorongannya :)

izzati: Terima kasih untuk semangat yang diberi :)

tanpa nama: terima kasih... :)

ilmar: Terima kasih awak. Ya, akhirnya penantian berakhir sudah... :D

yanti: Terima kasih, mudah-mudahan... :)

azrin berkata...

rizai tahniah! dah kuar nnt jgan lupa inform ok..

Sharmila berkata...

Sha dh baca dh buku tu. best sgt3 yg teramat haha. Rindu dekat Ezzy(tk pasal2) HAHA. Tapi memang best cerita tu, dah la baca pon dalam 2 hari je. Tk puas lagi hehe nanti baca lagi sekali lah :)

Rizai Reeani berkata...

Sharmila: Sungguh, saya terharu membaca ulasan Sha. Rasa nak menitiskan air mata saja. Terima kasih kerana sudi memiliki dan membacanya.

Rasa gembira jiak ada yang menyukai novel tersebut. :D

dian suhaimi berkata...

salam bro...dian dah beli n dah bace pun, siap ulang2 bace lg...best!!...suke kat nawal n ezzy...suke sgt sampai dian buat header kat blog dian jd semanis chocolate...hope u will not be upset with my action...klu x boleh, ckp k...i will change it...sorry sbb x mintak permission dr awal...neway, good job bro...teruslah berkarya..=)

Rizai Reeani berkata...

Saudari Dian Suhaimi,

Terlebih dahulu, saya amat berbesar hati kerana sudi menjadikan Semanis Coklat sebagai header blog saudari.

Tiada apa yang perlu dimaafkan malah saudari tidak buat apa-apa kesalahan pun. Perkataan "Semanis Coklat" itu adalah perkataan umum. Jadi, tak usah risau ya. :)

Terima kasih kerana sudi membaca naskah sulung saya itu. Gembira kerana saudari menyukainya.

Sokongan dan dorongan amat saya hargai... :)

::afza lyana ramli:: berkata...

da bce da ! sweet la ! ske sgt ! :)

Rizai Reeani berkata...

afza lyana: Terima kasih sudi memiliki novel tersebut. Gembira Afza menyukainya. :)